Matematik

løs ligningen

06. marts 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Løs ligningen (x+2)(x^2-9) = 0 

Arghh er der nogen som kan komme med en ledetråd.. jeg kan ikke helt huske, hvordan en sådan ligning bør løses, skal jeg sætte noget udenfor parantesen eller måske gange dem ud med hinanden .. 

Tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2011 af mathon

                                       3. kvadratsætning
                                (x+2)(x2 - 32)            =          (x+2)(x+3)(x-3) = 0


Svar #2
06. marts 2011 af studerende20 (Slettet)

 hmmm ja okay, men hvordan skal svaret så skrives er det bare (x+2)(x^2-3^2) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2011 af mathon

     brug nul-reglen


Skriv et svar til: løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.