Matematik

Haster -mat uden hjælpemidler tak!

06. marts 2011 af ChristinaH1992 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Disse opgaver kan jeg godt med lommeregner, men hvis det var uden hjælpemidler hvad gør jeg så? Trin for trin hvis nogen gider hjælpe, på forhånd tak!

Opgave 1 En funktion er givet ved f (x)=2x^3+x-5

a) Bestem f '(x) .(f mærke)

Opgave 2 Sammenhængen mellem temperaturen F, målt i grader fahrenheit, og temperaturen C,
målt i grader celsius, er bestemt ved
C= F-32 / 1,8

a) Isolér F.


Opgave 3
a) Løs ligningen x^2 + 2x-3 = 0


Skriv et svar til: Haster -mat uden hjælpemidler tak!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.