Matematik

Funktioner

06. marts 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

For et pendul kan sammenhængen mellem dets svingningstid T dvs. den tid det tager at komme fra en yderstilling til det er tilbage i yderstilling ) og pendullængden L beskrives ved

T=2,006 * kvadratrod af L

Bestem T , når L = 4 og når L = 12,1

Bestem derfefter L når T = 4,012 og når T = 2,42

er T ved 4 = 4,012 ? og ved 12,1 = 6,977 ?? hvordan regner man L og T ud , når t udskiftes ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, man beregner T(4) og T(12,1). Dine værdier for T er korrekte.

Isoler dernæst L som funktion af T og indsæt de givne værdier af T til beregning af L .


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.