Matematik

formel

13. marts 2011 af Xman1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 pilhøjde:

h = r * (1-cos*v/2)

hvordan ser formlen ud hvis man isolere v ????


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

1-cos (v/2) = h/r

cos(v/2) = 1 - h/r


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2011 af SteffE (Slettet)

 2*cos^-1(1 - h/r)


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

 v = osv. 


Skriv et svar til: formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.