Matematik

0 i dividering

15. marts 2011 af asdfgqwert (Slettet)

 Sidder lige og bliver helt i tvivl. Jeg ved at man ikke kan sige 3/0, men kan man godt sige 0/3 = 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2011 af Duffy

Jah!


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. marts 2011 af NejTilSvampe

 0/3 = 0* (1/3)

a*0 = 0 


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. marts 2011 af Duffy

Dividering = DIVISION


Skriv et svar til: 0 i dividering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.