Matematik

Hjælp til lille diffentialligning

17. marts 2011 af RBims27 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Der er en mindre diffentialligningsopgave jeg skal have lidt hjælp til. :)

Jeg skal vise, at f - g er en løsning ti:

y^'=-2·y
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt (f-g) i differentialligningen og eftervis, at den er opfyldt. Man må formode, at du kender noget om funktionerne f og g. Differentialligningen skrives y' = -2y , ikke y^' =...


Skriv et svar til: Hjælp til lille diffentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.