Matematik

Eksponentielle funktioner.

24. marts 2011 af NFLBoy7 (Slettet)

Hej allesammen.

Kan i hjælpe mig med hvordan man bestemmer disse funktion, altså hvordan man bestemmer a?

f(8) = 10

f(-4)=12

Håber også i kan skrive hvordan i gør. Tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. marts 2011 af bolani (Slettet)

Hvis det er eksponentiel funktion er a givet ved:

X2-x1 = Q

y2/y1 = P

a = Q√(P)

Altså "Den Q'ete rod af P"

Kom med et bud på baggrund af det, så kan jeg tjekke det for dig :-)


Svar #2
24. marts 2011 af NFLBoy7 (Slettet)

Alle funktioner er af formen f(x)=ax ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. marts 2011 af bolani (Slettet)

Hvor man så går ud fra at b = 1.

men fremganngsmåden er den samme.


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.