Matematik

mangler hjælp til rettelser skal finde dy/dx

27. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 Hej skal finde dy/dx for følgende, ved ikke hvilen regel jeg skal bruge til dem: 

g) y = ln(1/x) = -1/x 

g) y = e^xlnx = lnx * lne^x = lnx+(x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2011 af NejTilSvampe

jeg kan ikke finde hovede og hale i det du skriver..

siden hvornår er  ln(1/x) = -1/x ?? 

og hvad er g) ?

e^(xlnx) = ( e^ln(x) )^x = x^x


Svar #2
27. marts 2011 af natasjah (Slettet)

#1 

ln(1/x) er opgaven og -1/x er svaret til opgaven ved ikke hvordan det kan gi det svar

g) er bogstavet for opgaven. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. marts 2011 af NejTilSvampe

 ln(1/x) = ln(x-1) = -ln(x)

- d/dx (ln(x)) = ?? 


Svar #4
27. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 kan se at j har lavet en fejl i den anden opgave

det skal være y = e^lnx =


Svar #5
27. marts 2011 af natasjah (Slettet)

 #3 er ln(x) ikke det samme som -1/x


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. marts 2011 af NejTilSvampe

 #5 -

bestemt ikke

#4 - 

e^ln(x) = x .... 

det du skriver giver stadig ingen mening. Skriv præcist og ordret efter hvad der står i din opgave beskrivelse!


Skriv et svar til: mangler hjælp til rettelser skal finde dy/dx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.