Matematik

Systeme i en i talrække

30. marts 2011 af turk89 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Hvad kan systemet være i denne problemstilling:

Januar                  45

Februar   

Marts       

April                      35

Maj

Juni

Juli

August

September

Oktober               50

November            55

December

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2011 af IsaacN (Slettet)

Vokaler = 10 og konsonanter = 5

Januar: J, n, r = 5 + 5 + 5 = 15 | a, u, a = 10 + 10 + 10 = 30 | 15 + 30 = 45 |

Februar: F, b, r, r = 5 + 5 + 5 + 5 = 20 | e, u, a = 10 + 10 + 10 = 30 | 20 + 30 = 50 |

Marts: M, r, t, s = 5 + 5 + 5 + 5 = 20 | a = 10 | 20 + 10 = 30 |

April: p, r, l = 5 + 5 + 5 = 15 | A, i = 10 + 10 = 20 | 15 + 20 = 35 |

osv.

osv.

osv.

osv.

osv.

Oktober: k, t, b, r = 5 + 5 + 5 + 5 = 20 | O, o, e = 10 + 10 + 10 = 30 | 20 + 30 = 50 |

November = N, v, m, b, r = 5 + 5 + 5 + 5 + 5 = 25 | o, e, e = 10 + 10 + 10 = 30 | 25 + 30 = 55 |


Svar #2
30. marts 2011 af turk89 (Slettet)

#1

Tak. :-)


Skriv et svar til: Systeme i en i talrække

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.