Matematik

Ligninger, brug for hjælp.

02. april 2011 af Taberen (Slettet)

Hej, jeg har problemer med at forstå den her ligning:



2/(x+4)=7

Tusind tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2011 af mathon

     2/(x+4) = 7             x ≠ -4

     multiplicer med (x+4) på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2011 af mathon

         2 = 7(x+4)


Skriv et svar til: Ligninger, brug for hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.