Matematik

HJÆÆÆLP MIIG!! I BLIVER NØDT TIL AT HJÆLPE MIG!! DET ER VIGTIGT!

04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

HEJ ALLE!!

ER DER NOGLE DER KAN HJÆLPE MIG??

JEG HAR FÅET AT VIDE AT DET HER STUDIEPORTAL ER DET BEDSTE OG FOLK ER VENLIGE OG HJÆLPSOMME HER INDE: SÅ JEG HÅBER I KAN HJÆLPE MIG!!

JEG HAR FÅET TIL OPGAVE AT LØSE DENNE HER OPGAVE OG DET ER:

JEG SKAL FINDE 25 % AF 1220

10% AF 3451

20% AF 3451

1% AF 3451

90% AF 1000

30% AF 1030                                                                                                                                                           

EN BUTIK SÆLGER SODAVAND FOR 35 KR.  LITEREN. HVAD KOSTER DET SÅ AT KØBE:

0,50 LITER

0,25 LITER

0,75 LITER

0,30 LITER                                                                                                                                                                  

HVAD KOSTER ET KILO SMØR NÅR HVIS 250G KOSTER:

9,50 KR

10,25 KR

11, 50 KR

11,95 KR                                                                                                                                                                       

I EN CIRKEL ER DER 3600

TEGN EN CIRKEL OG INDDEL DEN I FELTER DER SVARER TIL:

1%
2%
10%
20%
26%
41%                                                                                                                                                                                   

ARBEJDERNE FÅR EN LØNSTIGNING PÅ 3%. HVAD BLIVER DERES NYE TIMELØN HVIS DE FØR HAVDE EN TIMELØN PÅ:

100KR

90KR

110KR

& 125KR

HÅBER I VIL HJÆLPE MIG. JEG VED GODT AT DET ER MEGET MEN DET ER MEGET VIGTIGT OG JEG STINKER TIL MATEMATIK. JEG BLIVER NØDT TIL AT FÅ HJÆLP TIL DET!!

JEG VIL BLIVE MEGET GLAD HVIS I HJALP MIG

HILSEN MIG!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet)

 JEG SKAL FINDE 25 % AF 1220

10% AF 3451

20% AF 3451

1% AF 3451

90% AF 1000

30% AF 1030

Så skal du sige 3451/100 for at få 1% så ganger du den med 20 fordi du skulle finde 20 procent, så kan du næste regne ud hvordan man gør med de andre i den opgave? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Først skal du lære, at du ikke får noget ud af at råbe og skrige og stampe i jorden og forlange, at andre laver dine opgaver for dig. Undlad venligst at skrive med STORE bogstaver hele tiden.

Du skal benytte, hvad procent % vil sige, og hvordan man finder det hele, når man kender en brøkdel af det hele. og kom så i gang med selv at løse dine opgaver. Når du har dine egne resultater og fremgangsmåder, kan vi hjælpe dig videre, hvor du er gået i stå.


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. april 2011 af 215 (Slettet)

 opg. 1

x/100 * procent = procentdel

opgave 2 

35kr. = 1l

35/2 = 0,5 l

35/4 = 0,25 l

(35/4)*3 = 0,75l

opgave 3

bare gange med 4 i alle

opgave 4 

100% = 360 grader

1% = 3,6 grader

20% = (3,6 *20) grader
osv. med de andre

opgave 5

gang med 1,03 på de foregående lønne..


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. april 2011 af Milleeeeeee (Slettet)

 JEG SKAL FINDE 25 % AF 1220

1220/100 for at finde 1 % så ganger du det med 25 fordi det var 25 procent du skulle finde. 

Så kan du næsten regne ud hvordan du laver de andre i opgave 1 når jeg siger at du altid dividere med 100

prøv :)


Svar #5
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

tak venner!!
 

for alle de gode svar!!
og undskyld til andersen 11. det var ikke meningen jeg skulle skrive med store bogstaver, men jeg havde bare kommet til at trykke på caps lock knappen.

hilsen mig!! :):)


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 #5:

Kigger du aldrig på, hvad du skriver?


Svar #7
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

jo

slf gør jeg det men jeg kigger kun nogle gange og da jeg kiggede havde jeg allerede skrevet halvdelen og jeg gad jo ikke at slette det hele igen. ;)


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP MIIG!! I BLIVER NØDT TIL AT HJÆLPE MIG!! DET ER VIGTIGT!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.