Matematik

VED I HVORDAN??

04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

HEJ

VED I HVORDAN MAN FINDER 75% AF 100


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er samme slags opgave, som du har spurgt til flere gange før. Tager du ikke hjælpen, du får, til efterretning?

Find først 1% og så 75%.


Svar #2
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

jamen det er fordi jeg ikke forstår det og jeg sidder og laver en asse opgaver om det og de er alle sammen skrevet forskelligt men de handler om det samme og derfor bliver jeg forvirret?? ;)


Svar #3
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

undskyld :(


Brugbart svar (1)

Svar #4
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvordan finder du 1% af noget?


Svar #5
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

ved at dividere med 100


Brugbart svar (1)

Svar #6
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det er korrekt. Find nu 1% af 100 .


Svar #7
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

100/100=1 * 75=  75 er det bare sådan!! ;)


Brugbart svar (1)

Svar #8
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Ja, det er det endelige resultat. 1% af 100 er 100·1/100 = 1 . Og 75% af 100 er så 75 gange så meget, altså 100·75/100 = 75 .


Svar #9
04. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

var det så rigtigt!! YES endelig fatter jeg det i mit lille hovede!! men hvor gammel er du egentlig??


Brugbart svar (1)

Svar #10
04. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#9

Hvis du lader musen hvile over en brugers navn ved et indlæg, kan du se profilinformationen.


Svar #11
05. april 2011 af migmigogattermig (Slettet)

ok ;) SEEJT!!  er du professor!!?? Hvordan er det??
var det dit drømmejob??


Skriv et svar til: VED I HVORDAN??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.