Matematik

Eksponential funktioner

05. april 2011 af Sps9999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om eksponential funktionen g , gælder at g = (-2)= 1/3 angiv en regneforskrift for g og desunden dens grundtal...

Hvordan laver man den , er stået helt af.... Ln(x) må ikke være minus... ved ikke lige hvad det skal være ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2011 af peter lind

-2 = 1/3 ????

Der kræves under alle omstændigheder mere oplysning til at finde g(x)


Svar #2
05. april 2011 af Sps9999 (Slettet)

Mere står der ikke i opgaven... Det står som i bogen. g (-2) = (1/3 )


Skriv et svar til: Eksponential funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.