Matematik

Spørgsmål til fremskrivnings faktoreren og begyndelsesværdien

26. marts 2014 af HFNU (Slettet) - Niveau: C-niveau

Udviklingen i antallet af indbyggere i Afrikas største by Lagos kan med god tilnærmelse beskrives ved modellen

y= 10,5 * 1,044

Hvor y er antallet af indbyggere( målt i millioner), og x er antal år efter 1995.

Hvad fortæller tallene 10,5 og 1,044 om antallet af indbyggere i Lagos?

jeg vil sige at 10,5 er tallet i 1995( altså bygyndelsesværdien er i 1995 10,5 mio.

og 1,044  er jeg ikke helt sikker på - er det hvor meget det vokser muligvis?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2014 af SuneChr


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2014 af mathon

              1,044  =  1,000 + 0,044  =  100% + 4,4%


Svar #3
26. marts 2014 af HFNU (Slettet)

Jeg er kommet til at sende det samme spørgsmål 2 gange.. Men har gået svar på det og tak allesammen .

Skriv et svar til: Spørgsmål til fremskrivnings faktoreren og begyndelsesværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.