Kemi
Reaktionskinetik - nulte ordens reaktion
26. marts 2014 af
Kemi1996 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Hej jeg har svært ved at svare på dette spg.
c) Antag at reaktionen fortsætter med at forløbe med konstant hastighed, indtil reaktionen er helt færdig (A brugt op). Til hvilket tidspunkt er reaktionen færdig?
Det er et eksempel fra en bog og der er nogle værdier til t og A. Jeg vil bare gerne have en forklaring på dette. Det behøver ikke være med tal. Hvis en reaktion skal forløbe konstant hvad gælder så ?
På forhånd, tak
Skriv et svar til: Reaktionskinetik - nulte ordens reaktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

![v=-\frac{\mathrm{d}\left [ A \right ] }{\mathrm{d} t}=k](https://media.studieportalen.dk/images/equations/3J1pvB44hbpTc1vU7FEQbg==.gif)
![\left [ A \right ]_t=-k\cdot t+\left [ A \right ]_o](https://media.studieportalen.dk/images/equations/zncPElmE18rUFm3yFhqrLQ==.gif)
![0=-k\cdot t+\left [ A \right ]_o](https://media.studieportalen.dk/images/equations/lz6A8f1lpHBHRmpW9FD33Q==.gif)
![t=\frac{\left [ A \right ]_o}{k}](https://media.studieportalen.dk/images/equations/hRDBdBJhmAsAqXK9RVk07w==.gif)