Kemi

pH beregning Cola rapport

06. april 2014 af Simon1995 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kloge hoveder. 
Nogen som kan hjælpe med følgende: (se link) 

Jeg er helt på bar bund. 

Vedhæftet fil: stuideportal.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2014 af mathon

start:
                                     pH=-\log(0,01)=2

dernæst har du en pufferopløsning:

                                     pH=pK_s+\log\left (\frac{ n\left (H_2PO{_{4}}^{-} \right ) }{n\left (H_3PO_4} \right ) \right )

                                     pH=2,2+\log\left (\frac{ n\left (H_2PO{_{4}}^{-} \right ) }{n\left (H_3PO_4} \right ) \right )

     og til allersidst
     for den svage syre H2PO4-:


                                    pH=\frac{1}{2}\cdot \left ( 7,2-\log\left [ H_2PO{_{4}}^{-} \right ] \right )

                                            
 


Skriv et svar til: pH beregning Cola rapport

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.