Matematik

funktioner

11. april 2014 af asdpiofjasiodfj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle der kan hjælpe med denne opgave? vedhæftet som fil

Vedhæftet fil: opgave funktioner.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2014 af mathon

…se på fortegnsvariationen for de afledte funktioner…


Svar #2
11. april 2014 af asdpiofjasiodfj (Slettet)

Du var da en negativ person hva ? :D 


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. april 2014 af mathon

    Vær nu lidt mindre vranten og vis - med opbydelse af positivitet, at du kan differentiere og ved, hvad
    definitionsmængde og værdimængde er  :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2014 af mathon

Nåh ikke

                        \small \small p{\, }'(s)=-2s+26=-2(s-13) \; \; \; \; \; \; 0< s\leq 7

                        \small o{\, }'(s)=4s-12=4(s-3)\; \; \; \; \; \;\; \; \; \; \;\; \;\; 0< s\leq 7


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.