Matematik

HJÆLP!! beregn den optimale salgspris og dækningsbidrag MC(Q)=100+0,025Q

28. april 2014 af FrederikAndersen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Opgaven lyder:

Ved en pris på 900kr. forventes en afsætning på 1500 stk. og en priselasticitet anslåes til at være -3 ved den angivende pris.
MC(Q)=100+0,025Q  

Jeg skal så beregn den optimale salgspris og dækningsbidrag.

På forhånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2014 af SuneChr

Opgaven opererer med en speciel fagterminologi indenfor virksomhedsøkonomi, hvor det vil være rigtigt at placere indlægget. Ellers må du klart definere, hvad de givne termer betyder regnemæssigt.


Skriv et svar til: HJÆLP!! beregn den optimale salgspris og dækningsbidrag MC(Q)=100+0,025Q

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.