Kemi

Hvad er vands molære koncentration?

03. maj 2014 af LouiseVang (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal beregne stofmængden n for vand, ved følgende formel:  n= c * V

Men hvad er vands molære koncentration c?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2014 af LubDub (Slettet)

stofmængden's størrelse afhænger af koncentrationen og af volumen .. begge kan variere


Svar #2
03. maj 2014 af LouiseVang (Slettet)

Ja, men hvad er koncentrationen når det er almindelig vand? - volumen er 0,05 L :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2014 af mathon

1 L vand har massen 1000 g
og udgør stofmængden

                                            \small n(H_2O)=\frac{1000\; g}{18,015\; \frac{g}{mol}}=55,51 mol

demi-vands molaritet
er derfor
                                            \small c(H_2O)=\frac{55,51 \; mol}{1\; L}=55,51\; M


Svar #4
03. maj 2014 af LouiseVang (Slettet)

Okay super, tak :D


Skriv et svar til: Hvad er vands molære koncentration?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.