Matematik

Areal

07. maj 2014 af Mimf (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælp? TAK 

To funktioner f og g er bestemt ved

f(x)=x^2+4x+10

g(x)=x+14

Graferne for f og g afgrænser en punktmængde M, der har et areal.

Bestem arealet af M.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2014 af peter lind

Løs ligningen f(x) = g(x). Løsningerne kalder jeg a og b. a<b Der gælder så

A = ∫ab|f(x)-g(x)|dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. maj 2014 af mathon

 integrationsgrænserne bestemmes af
 løsningerne til
                               f(x) = g(x)

                         \small \small x^2+4x+10=x+14

                         \small \small x^2+3x-4=0


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.