Matematik

Hjælp til funktion.

14. maj 2014 af bertel98 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
y=3,1-vx(6-x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2014 af mathon

            y = 3,1-vx(6-x)    ?

for du bruger vel ikke multiplikationstegnet x?


Svar #2
14. maj 2014 af bertel98 (Slettet)

V skulle være et kvadratrods tegn. X skal menes som et x og ikke et multiplikationstegn.

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2014 af 012343210

skriver lige kvadratrod som (...)^(1/2) <- det gør det lidt nemmere, ved mindre man skal bruge editoren

y=3,1-(x*(6-x))^(1/2)

y=3,1-(-x^2+6x)^(1/2)


Svar #4
14. maj 2014 af bertel98 (Slettet)

Nåååååår. Tak.

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2014 af mathon

           y=3,1-\sqrt{x\cdot\left ( 6-x \right )}\; \; \; \; \; \; 0\leq x\leq 6

   Hvad er spørgsmålet?           


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2014 af mathon

          0,1\leq y\leq 3,1


Skriv et svar til: Hjælp til funktion.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.