Matematik

Areal

19. maj 2014 af kloks (Slettet) - Niveau: A-niveau

To funktioner og g er bestem ved 

f(x) = (1/64)x2     og   g(x) = kvadratrod (x)

Graferne for funktionerne f og g afgrænser i første kvadrant en punktmængde M, der har et areal

a) Bestem arealet af M

jeg har et problem med at finde grænserne.. ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. maj 2014 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningen   f(x) = g(x) , dvs

        (1/64)·x2 = √x , x ≥ 0 .

Det er en 4.-gradsligning i √x .


Svar #2
19. maj 2014 af kloks (Slettet)

Tak for det Andersen11


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.