Matematik

Vil i gerne hj;lpe mig

30. maj 2014 af Karlse - Niveau: 7. klasse

En række sorte ( S) og hvide (H) muresten danner et mønste

12S+8H

10S+15H

21S+27H

Omskriv formlerene med brug af parentes hvis de kan. Vil i være søde og hjælpe mig, tak forhånd.


Svar #1
30. maj 2014 af Karlse

:)


Svar #2
30. maj 2014 af Karlse

Hvad


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. maj 2014 af SuneChr

4·(3 S + 2 H)  =  22·(3 S + 2 H)
5·(2 S + 3 H)
3·(7 S + 9 H)  =  3·(7 S + 32 H)
Var det det, du mente?


Svar #4
30. maj 2014 af Karlse

Altså Fx 12S+8H skal jeg omskrive formlen med brug af parates.


Svar #5
30. maj 2014 af Karlse

HAr bug for hjælp please


Svar #6
30. maj 2014 af Karlse

Ja, ok nu forstår jeg det


Svar #7
30. maj 2014 af Karlse

Kan jeg godt skrive det sådan 4·(3 S + 2 H) = 12S+8H


Brugbart svar (0)

Svar #8
30. maj 2014 af SuneChr

# 7
Ja, der står det samme på venstre og højre side af lighedstegnet, så det er helt rigtigt.


Svar #9
30. maj 2014 af Karlse

TAk


Svar #10
30. maj 2014 af Karlse

Så har jeg lavet flere

18S+12H    3·( 6 S + 4H )= 18 S+ 12 H

18S + 9H    3·( 6 S + 3 H) = 18 S + 9 H

9 S + 13 H. I den her har jeg skrvet at den ikke kan parenters og i opgaven står der også hvis de kan.


Svar #11
30. maj 2014 af Karlse

Er det rigtigt det jeg har lavet


Svar #12
30. maj 2014 af Karlse

Hvad


Svar #13
30. maj 2014 af Karlse

:9


Brugbart svar (0)

Svar #14
31. maj 2014 af polyer (Slettet)

Nu ved jeg ikke om der specifikt sagt at det skal være hel tal.. (sikkert nok) Men rent hypotetisk kan du skrive

2(4.5s + 6.5s) = 9s + 13s... 

men ellers ja.. 


Skriv et svar til: Vil i gerne hj;lpe mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.