Kemi

Lambert Beers lov

07. juni 2014 af 12jajo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen.
Jeg skal til kemi-eksamen d. 13/6-2014, og jeg har brug for lidt hjælp.

Jeg er pt. igang med at lave en disposition, hvor jeg bl.a. skal forklare Lambert Beers lov:
 A=log\frac{I}{I_0}
Er der nogen, der kan komme med en uddybende forklaring af formel?
Jeg har i forvejen en god forståelse af begrebet "absorbans", men jeg har umiddelbart svært ved at kæde det sammen med formlens indhold.
På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2014 af mathon

   Lambert-Beers lov:

                                      \ln\left (\frac{I}{I_o} \right )=-\xi _\lambda \cdot l\cdot c

   med absorbansen
                                      A=\xi _\lambda \cdot l\cdot c


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2014 af mathon

detaljer

Vedhæftet fil:Lambert Beer's lov.doc

Skriv et svar til: Lambert Beers lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.