Matematik

Differentiallininger med begyndelses værdi

11. juni 2014 af BasicMath (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. 
 

Jeg sidder med en opgave jeg ikke helt forstår.

Jeg skal skal løse differential ligningen

\frac{d^{2}y}{dx^{2}}=-9*y

med begydelsesbetingelserne   y(0)=2  og  y'(0)=9

Jeg forstår ikke hvad jeg skal gøre i denne opgave, og er faktisk på bar bund, vil gerne have forklaret det step by step hvordan den løses

På forhånd tak


Skriv et svar til: Differentiallininger med begyndelses værdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.