Matematik

Eksponentiel funktion på enkeltlogaritmisk papir

12. juni 2014 af MarieHL123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En der kan forklare hvordan man tegner en eksponetiel funktions graf ind på et enkellogaritmisk papir? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2014 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det skal være en ret linie.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. juni 2014 af mathon

y-aksen er dekadisk
x-aksen er ækvidistant

           sammenhæng
                                            y=a^x\cdot b

                                            \log(y)=\log(a)\cdot x\cdot +\log(b)

                                            Y=A\cdot x+B      der - som anvist i #1 - er en ret linje
                                                                               med tilføjelsen med hældningskoefficient \log(a)


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. juni 2014 af Euroman28

Mon Mathon skrive så er det i sig selv et bevis, men se vedhæftet fil. 

- - -

Der er Matematik i alt.

Vedhæftet fil:eks_paa_logpapir.docx

Skriv et svar til: Eksponentiel funktion på enkeltlogaritmisk papir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.