Matematik

En funktion

22. juli 2014 af jihudsif (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion er bestemt ved: f(x)=12x^3-24x^2+12x

P(0(f(0))

f(0)= 0

f'(0)=12

Tangentligningen får jeg til at være: y = 12x


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juli 2014 af Eksperimentalfysikeren

Jeg formoder, du mener P(0,f(0)).

I så fald er det korrekt.


Skriv et svar til: En funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.