Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp, virksomhedens intægter, omkostninger, indtjening.

24. august 2014 af idakruse94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle samme.
Jeg har fået dette spørgsmål i min opgave:
Forklar, hvorfor den beregnede dækningsgrad er lavere end den beregnede bruttoavanceprocent. ?

ved ikke hvor´dan jeg skal forklar det? Er jeg så heldig at der er nogen der kan hjælp mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2014 af Stats

((Nettoomsætning - Variable omk.) * 100) / salgspris ⇔
((Bruttofortjeneste) * 100) / salgspris = Dæksningsgrad eller dækningsbidrag i %

(Bruttofortjeneste * 100) / Nettoomsætning = Ba%

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2014 af Stats

((Nettoomsætning - Variable omk.) * 100) / Nettoomsætning = dækningsgrad
((Nettoomsætning - vareforbrug) * 100) / Nettoomsætning = Bruttoavanceprocent

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #3
27. august 2014 af idakruse94 (Slettet)

Jeg forstår desværre ikke rigtig, dit svar. Da jeg skal komme  med en forklaring og ikke en udregning.
Men ellers kan for hjælpen, har gemt dine formler.

Mvh Ida


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2014 af christinacomaco (Slettet)

Hvis du ser på formlerne, så vil almindelig matematisk logik være at de variable omkostninger i din opgave er højere end vareforbruget. 

Men dsvaret på din opgave vil selvfølgelig afhænge af, hvad der i øvrigt er sket forud for lige præcist dét spørgsmål.


Svar #5
29. august 2014 af idakruse94 (Slettet)

I den første opgave skal jeg: :
Udarbejde en resultatopgørelse efter bidragsmetoden. Som jeg har lavet et skama for.
2: Udregn bruttoavanceprocent. Som jeg os har lavet.
Også lyder 3: Forklar, hvorfor den beregnede dækningsgrad er lavere end den beregnede bruttoavanceprocent?

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. august 2014 af christinacomaco (Slettet)

Hvis du vedhæfter det du har lavet, så vil jeg gerne prøve at se på det, dog uden ay jeg vil love, at jeg kan levere guldkornene, men jeg kan da prøve :-)


Svar #7
04. september 2014 af idakruse94 (Slettet)

Det er helt okay, jeg har aflevet min opgave! men ellers mange tak for tilbudet! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #8
06. september 2014 af christinacomaco (Slettet)

selv tak


Brugbart svar (0)

Svar #9
08. september 2014 af Stats

Variable omkostninger = vareforbrug +  reklame omk.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Skriv et svar til: Hjælp, virksomhedens intægter, omkostninger, indtjening.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.