Matematik

Formel

26. august 2014 af Evabager (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Kan jeg få formlen på arealet af en sekskant ?

På forhånd tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. august 2014 af mathon

Arealet af en regulær sekskant med siden s

                                                   \small \small \small A_6=\frac{3\cdot \sqrt{3}}{2}\cdot s^2

                                           


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.