Matematik

AREAL OG BESTEMT INTEGRAL - Hjælp (HASTER)

04. september 2014 af Bitten16 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Er der nogle som kan hjælpe mig med mine opgaver. HASTER 

Emne er "areal og bestemt integral"


Svar #1
04. september 2014 af Bitten16 (Slettet)

#0

Hej. Er der nogle som kan hjælpe mig med mine opgaver. HASTER 

Emne er "areal og bestemt integral"


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

705. Beregn

        A = 01 f(x) dx , hvor f(x) = x3 .

702. Man har

        A(x) = -1x f(t) dt , med f(t) = -(1/2)·t + 3 , -1 ≤ x ≤ 6 .

Beregn nu A(0) og A(2) .

706. Beregn

        A = 05 √x dx .


Svar #3
04. september 2014 af Bitten16 (Slettet)

Okay, tusind tak. Hvad med opg. 703 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2014 af SuneChr

703)
Jeg forstår nu ikke rigtig, at x ≥ - 2
For x ≥ - 4/3  har vi
\textup{A}\left ( x \right )=\int_{-\frac{4}{3}}^{x}3\: \textup{d}u=3x+4


Svar #5
04. september 2014 af Bitten16 (Slettet)

hmm, giver ikke mening. Det skal helst give: f(x) = 3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2014 af SuneChr

# 5  Det er også det, der står under integraltegnet,  f (x) = 3  for  x ≥ - 4/3 og ikke x ≥ - 2 som der står i opgaven.

703)
For x ≥ - 2 har vi
\textup{A}\left ( x \right )=\int_{-2}^{x}3\: \textup{d}u=3x+6


Svar #7
04. september 2014 af Bitten16 (Slettet)

Hvad står "du" for i formlen ? 


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#7

u er integrationsvariablen.

Arealet er sat til 0 for x = -4/3 .


Svar #9
04. september 2014 af Bitten16 (Slettet)

Hvordan kunne man forklare opgaverne med tekst/ord - skal på tavlen imorgen og forklar hvad jeg gør for trin til trin.. 


Skriv et svar til: AREAL OG BESTEMT INTEGRAL - Hjælp (HASTER)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.