Matematik

løs ligning

07. september 2014 af chbiehe (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ligningen=  2x+3-4x=7(x-5)

2x´+3-4x=7(x-5)
2x+3-4x=7x-35

Hvad gør jeg så? HJÆLP!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2014 af mathon

                    2x+3-4x=7(x-5)
                     2x+3-4x=7x-35

                    38 = 9x
                    x = 38/9 = 42/9


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. september 2014 af mathon

Gennemregn og LÆR


Svar #3
07. september 2014 af chbiehe (Slettet)

Hvordan har du fået det til 9x? 


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.