Matematik

Energiforbrug pr. person i tvivl

09. september 2014 af Koburg58 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

På Samsø bor ca. 4400 personer
I 1997 var det totale energiforbrug 900 TJ (terajoule)
1 TJ = 1012 j

Beregn energiforbruget pr. person i 1997

\frac{900}{4400} \approx 0,205 = 20,5

Er det rigtigt? Er meget i tvivl.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2014 af 123434 (Slettet)

900TJ/4400=0,205 TJ pr person


Svar #2
09. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

#1

Så mit er svar er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2014 af 123434 (Slettet)

Ja,


Svar #4
09. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Tusind tak for det :) Men slette 20,5


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2014 af Andersen11 (Slettet)

#4

Dit svar er ikke rigtigt, før det også har den korrekte enhed angivet.


Svar #6
10. september 2014 af Koburg58 (Slettet)

Har skrevet det er 0,205 TJ pr. person

Skriv et svar til: Energiforbrug pr. person i tvivl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.