Matematik

Ligebenet trapez!

14. september 2014 af Glinvad24 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Opgaven er vedhæftet billedet.. Er der en der kan hjælpe lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2014 af mathon

                 \left |AB \right |=\sqrt{2}\cdot h


Svar #2
14. september 2014 af Glinvad24 (Slettet)

Hvor får du det fra mathon?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2014 af mathon

      af den ligebenede trekant med kateterne lig med h og hypotenusen |AB|

                \left | AB \right |^2=h^2+h^2=2h^2

                \left | AB \right |=\sqrt{2h^2}=\sqrt{2}\cdot h


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2014 af mathon

Envidere har du for omkredsen O

                   O=2\cdot \left | AB \right |+\left ( a+b \right )=2\cdot \left | AB \right |+\frac{2A}{h}
 

                         


Skriv et svar til: Ligebenet trapez!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.