Fysik

Kondensator, ladning osv

01. oktober 2014 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

 Jeg er i gang med nogle opgaver. 

1. Første opgave kan jeg ikke komme videre med, for jeg mangler en værdi for C. Hvor kan man finde den?

2.Anden opgave kan jeg ikke lave, før jeg kender svaret på den første. 

3. Tredje opgave tror jeg at jeg har løst. Jeg har først beregnet arealet af partiklens areal i m2. Så har jeg divideret 1 cm2 med cirklens areal i m2, er dette korrekt? 

4. Jeg kan ikke helt forstå den fjerde opgave :S

Vedhæftet fil: cellemembran.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2014 af mathon

Du oplysere intet om cellemembranarealet.


Svar #2
01. oktober 2014 af Searchmath (Slettet)

Det står der ikke nogen steder. 

Hvis man antager at den er x eller 1, hvordan kan man så arbejde med opgaverne? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2014 af kieslich (Slettet)

1. Cm = 10-6 C/(V*cm2)       C = Coulomb V = Volt


Skriv et svar til: Kondensator, ladning osv

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.