Kemi

Hjælp til opgave..

05. oktober 2014 af paulinahansen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Jeg skal beregne denne opgave, men har svært ved at begynde på den. Jeg mener at jeg skal bruge pufferligningen..

Jeg har vedhæftet opgaven. :)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2014 af mathon

Du har
                                                   V=\frac{0,10}{2}\cdot \left ( 0,100\; L \right )

                                                  


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. oktober 2014 af mathon

detaljer:
                                             V\cdot \left ( 2\; M \right )=\left ( 0,100\; L \right )\cdot (0,10\; M)

                                              V = \frac{{}0,10}{ 2 }\cdot \left ( 0,100\; L \right )


Skriv et svar til: Hjælp til opgave..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.