Kemi

Opgave i pufferopløsninger

06. oktober 2014 af poet (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Er der en som kan hjælpe mig med hvordan denne opgave skal håndteres? Opgaven er vedhæftet :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2014 af mathon

                                       pH=pK_s+\log\left (\frac{c_{b}}{c_{s}} \right )


Svar #2
06. oktober 2014 af poet (Slettet)

hvad står Cog Cb for?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2014 af Heptan

Den formelle koncentration af hhv. syren og basen i puffersystemet


Skriv et svar til: Opgave i pufferopløsninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.