Matematik

Løs ligningen

10. oktober 2014 af uddannelseervigtigt - Niveau: B-niveau

Er der plis en der hurtig kan lave den? det haster! 

løs ligningen (x- 13x)(100-x2) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2014 af mathon

                  (x- 13x)(100-x2) = 0

                  x·(x - 13)·(10 - x)·(10 + x) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2014 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.jpg

Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.