Matematik

Fuldstændig løsning

02. november 2014 af mikail3500 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvad er den fuldstændige løsning til ligningsystemet: (2x-5y+z=0, -x+2y-2z=0) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

Løs ligningssystemet

        2x - 5y = -z
       -x + 2y = 2z

hvor z benyttes som parameter.

Det er helt samme fremgangsmåde som i den anden tråd https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1536058


Skriv et svar til: Fuldstændig løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.