Matematik

Hvad er en funktion

05. november 2014 af lolo123312 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hvad er en funktion ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af mathon

En reel funktion er en afbildning af R ind i R efter en éntydig forskrift f(x)

                     V\! m(f)\! \! :\; \; \{(x,y)\in \mathbb{R}^2\, |\, y=f(x)\}

         

                 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2014 af PeterValberg

sagt på en anden måde: [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

#1

Værdimængden for en funktion f: RR  består ikke af talpar i R2 , men af tal i R;

         Vm(f) = { y ∈ R | ∃ x ∈ R: y = f(x) }


Skriv et svar til: Hvad er en funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.