Matematik

Funktioner

05. november 2014 af Imsmart (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder med en opgave, som alle siger skulle være rimelig nem, men kan simpelhent ikke finde ud af den. Håber der er nogen der kan give et svar på, hvordan man løser den. Den lyder:

F(x)=x2

Bestem f'(x)

 

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2014 af SuneChr

Man har
F '  =  f
f '  må da være  F ''


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2014 af Proprium (Slettet)

Du skal differentiere funktionen.


Svar #3
05. november 2014 af Imsmart (Slettet)

Hvordan gør man det? 

 

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2014 af Koburg58 (Slettet)

F'(x)=f(x)

hvorfor

F(x)=\int f(x) dx

F(x)=x^2 \Rightarrow F'(x)=2\cdot x^{2-1} = 2x = f(x)

f(x) = 2x \Rightarrow f'(x) = 2x^{1-1} = 2


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.