Matematik

Formel

08. november 2014 af sejt12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilken formel skal i brug for at finde Y? 

se billede

Vedhæftet fil: y.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2014 af Andersen11 (Slettet)

y.png 

Benyt, at x og y er omvendt proportionale.

        x · y = k


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2014 af mette48 (Slettet)

x og y er omvendt proportionale når x*y = konstant

x*y=4*10   oplyst i skemaet

20*y=4*10


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.