Matematik
længde af kurve
har matematik som hobby.
hvordan finder vi længden af kurven y= kvadratrod x fra x=0 til x=4
har forsøgt med L= kvadratroden af dx i anden + dy i anden, men kan ikke løse integralet
Svar #1
15. november 2014 af Andersen11 (Slettet)
Kurvelængden er den samme som længen af grafen for funktionen f(x) = x2 fra x = 0 til x = 2 , dvs
L = 0∫2 √(1 + 4x2) dx = [ (1/4)·Arsinh(2x) + (1/2)·x·√(1+4x2) ]20
= (1/4)·Arsinh(4) + √17
Skriv et svar til: længde af kurve
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
