Matematik

areale

16. november 2014 af Misskay (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hvad Gøre? Uden hjælpemider
Vedhæftet fil: 1416144765970896607695.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. november 2014 af peter lind

A = ∫01g(x)-f(x) dx


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. november 2014 af mathon

                      A=\int_{0}^{1}\left ( g(x)-f(x) \right )dx      da g(x) ≥ f(x) for x ∈ [0;1]

                     A=\int_{0}^{1}\left ( x-x^2 \right )dx   


Skriv et svar til: areale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.