Matematik

HJÆLP til areal

17. november 2014 af Elina1500 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

En sandkasse har arealet 6,25 m2. Hvor tykt et lag sand får man, hvis man kommer 1,25 m3 sand i sandkassen?

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2014 af mathon

   Rumfang
                        1,25\; m^3=h\cdot (6,25\; m^2)

                        h=\frac{1,25\; m^3}{6,25\; m^2}=\frac{1,25}{6,25}\cdot \frac{m^3}{m^2}=0,2\; m^{3-2}=0,2\; m=20\; cm
            


Svar #2
17. november 2014 af Elina1500 (Slettet)

Tak for hjælpen!:)


Skriv et svar til: HJÆLP til areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.