Kemi

Hvad er vands ionpunkt?

29. november 2014 af shila159 - Niveau: C-niveau

Som overskriften siger: Hvad er vands ionpunkt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. november 2014 af mathon

ved 25°C
                        K_w=10^{-14}\; M^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. november 2014 af LeonhardEuler

\small \small K_{\color{Red} v}=\left [ \textup{OH}^{-}\right ]\cdot \left [ \textup{H}_3\textup{O}\right ] =10^{-14}\ \textup{M}^2\ (\textup{ved}\ 25^{\circ})


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. november 2014 af mathon

ved 25°C
                        K_v=\left [ H_3O^\mathbf{\color{Red} +} \right ] \cdot \left [ OH^- \right ]=10^{-14}\; M^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. november 2014 af LeonhardEuler

#3 : Den var god. Hehe.


Svar #5
02. januar 2015 af shila159

Tusind tak! :)


Skriv et svar til: Hvad er vands ionpunkt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.