Fysik

mekanik: kræfter , arbejde og mekanisk energi

15. december 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey

er der nogen der kan fortælle mig om hvad der menes med : arbejdet udført af en kraft ?
jeg forstår ikke hvordan jeg kan redgør eller komme med eksempeler hvis jeg ikke ved hvad der menes med dette...

det er fra et eksamspørgsmål og jeg kan ikke spørg de andre medstuderende da de skal til  eksam i dag ... Hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2014 af mathon

En krafts arbejde A er defineret som skalarproduktet af kraftvektor \overrightarrow{F} og vejvektor \overrightarrow{s}

                     A=\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s} =\left | \overrightarrow{F} \right |\cdot \left | \overrightarrow{s} \right |\cdot \cos\left ( \overrightarrow{F},\overrightarrow{s} \right )

                                                


Svar #2
15. december 2014 af TerryKanrekhaHugens (Slettet)

hvad er vektor o.O?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2014 af mathon

          \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} 0\\0 \end{pmatrix}=\overrightarrow{0}     den såkaldte nulvektor.


Skriv et svar til: mekanik: kræfter , arbejde og mekanisk energi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.