Matematik

Areal med parmeterfremstilling

07. januar 2015 af Banff (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

Vi er et par stykker der ikke er helt enige om, om vores facit er rigtigt. Er det det ?

Se vedhæftet PDF-fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2015 af peter lind

Hvis du i stedet for at dreje kurven omkring y = 0 (x-aksen)  drejer omkring y= a ændrer du radius i omdrejningen til y-a. Prøv evt. at lave en figur. Det svarer til en parallelforskydning af koordinatsystemet


Svar #2
07. januar 2015 af Banff (Slettet)

:-) hmm ja, troede ellers at det var det jeg havde gjort når figuren drejes rundt om a) y=1: får jeg (2 + sin) − 1 Skitsen jeg har vedhæftet, syntes ikke giver mening at radiusen har indflydelse på arealet, ser den rigtig ud ?

Vedhæftet fil:Skitse.pdf

Skriv et svar til: Areal med parmeterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.