Matematik

Proportionelle og linæere sammenhænge

17. januar 2015 af gymelev123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvorfor er det korrekt, at alle proportionelle sammenhænge er lineære funktioner, mens ikke alle lineære funktioner er proportionelle sammenhænge?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2015 af Casabonn (Slettet)

http://www.montereyinstitute.org/courses/Algebra1/COURSE_TEXT_RESOURCE/U03_L2_T4_text_final.html


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. januar 2015 af mathon


lineære funktioner
                                                      y=ax+b

proportionale sammenhænge
                                                      y=ax          dvs de lineære funktioner, for hvilke  b = 0


Skriv et svar til: Proportionelle og linæere sammenhænge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.