Matematik

Forståelsen om den avancerede uafhængighed til sandsynlighedregning

18. januar 2015 af Whut (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg skal bestemme middelværdien af X12X22, hvor X1 og X2 er uafhængige. Jeg har godt styr på det.

Før jeg viser, at E(X12X22) = E(X12)E(X22), vil jeg være sikker på, om man godt kan bruge teorien nedenfor som en kilde.

Jeg tænker bare om jeg godt kan bruge denne teori til at påstå, at hvis X1 og X2 er uafhængige, så er X12 og X22 også det, hvor h1(X) = h2(X) = X2 er afbundet fra R til R, hvilket er målelige.

Uafh. spg.png

Vedhæftet fil: Uafh. spg.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. januar 2015 af peter lind

Det kan du godt


Svar #2
18. januar 2015 af Whut (Slettet)

Mange tak for svaret.


Skriv et svar til: Forståelsen om den avancerede uafhængighed til sandsynlighedregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.