Matematik

Differenting af funktion; hjælp

19. januar 2015 af udemei (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan sige hvilke forskellige regler jeg skal bruge for at differentriere vedhæftet funktion: 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. januar 2015 af Andersen11 (Slettet)

Man benytter reglen for differentiation af en eksponentialfunktion

        (ekx)' = k·ekx

og reglerne

        (a·f(x))' = a·f '(x)    og     (f(x)+g(x))' = f '(x) + g'(x) .

Endvidere benytter man

        ax = ex·ln(a)   og     ea+b = ea · eb .


Skriv et svar til: Differenting af funktion; hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.